Ecotor Garázskapu

interior-luxury-beach-house-garage-design-idea-beach-house-design-ideas-luxury-modern-house-designs-940x631

Játszi könnyedséggel…garazskapu-szeged

Épületünk legnagyobb nyílászárója, mégis könnyen kezelhető. Kevés erőkifejtéssel, halkan zárható és nyitható. Ez a jó tulajdonsága méretétől független!

Teret álmai autójának…

A szekcionált kapu függőlegesen működik, így nem vesz el helyet a garázs előtti térből. Továbbá gond nélkül parkolhatunk kisbusszal vagy terepjáróval. Alapkivitelben, a belső falsíkra szerelt ajtó alkatrészei az eredeti falnyílás szélességi méretét nem szűkítik. Motorizált kivitelben a magassági méretek sem szűkülnek.

Esztétikus felsőfokon…szekcionalt-garazskapu

Kazettás és vízszintesen bordás mintázatú, külső felületén faerezetes dombornyomással. Felületkezelése hosszú élettertamú, színtartó, ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Gyermekei védelmében…

A kapulapok ujjbecsípődés ellen védettek. A zárt vezetősínek pedig megakadályozzák
a kapu mozgó szerkezeteinek véletlen érintését. Így Ön és családtagjai maximális biztonságban vannak az ajtó használatakor.

Varázslatos színvilág…billeno-szekcionalt-garazskapu

190 színből (RAL színskálának megfelelően) választhatja ki házához legjobban illőt.

Melegen ajánljuk…

Az EcoTor garázskapu hőszigetelése olyan, mint a 38 cm-es téglafalaké. Használatával fűtési költségei csökkennek. Ugyanakkor a duplafalú panelszerkezet jól hangszigetel és masszívan ellenáll a mechanikai igénybevételeknek is.

A részletek önmagukért beszélnek…

Gondos előkészítés…garazskapu-arak-szeged

Az EcoTor garázskapuk egyenletes és könnyű működése a kapukhoz használt torziós rugóknak köszönhető. A rugók számítógépes programmal, minden egyes kapuhoz egyedileg méretezettek. Felületkezeltek és hosszú élettartamúak. Legkevesebb 18 000  nyitás-zárást bírnak törés nélkül!

A kapulapok egymáshoz képest a zsanérokon fordulnak el. Az akadálymentes gördülést állítható, robosztus kivitelű zsanérok és csapágyazott nylon görgők biztosítják.

Kiváló alapanyagok…

A görgők horganyzott acélprofilokban futnak, mely vezetősínek speciális szögvas profilra előszereltek és tartalmazzák a szereléshez szükséges furatokat. Ezért lehet a kapukat gyorsan és szilárdan a falazathoz rögzíteni. A kicsi felső szerelési hely eléréséhez a sínszerkezet mindig dupla kialakítású.

A tökéletes végeredmény:ecotor-garazskapu-szeged

Az EcoTor panelek anyaga kétrétegű, horganyzott acéllemez. Közötte 4 cm vastag poliuretán hőszigetelés található. A tartósság érdekében a lemezek mindkét oldala festett. A külső és belső borító lemez egymással nem érintkezik, hőhíd a lemezek találkozásánál nem alakul ki.

A szekciók ujjbecsípődés ellen védett profilja úgy van kialakítva, hogy záródásuk balesetet ne okozzon. A kapulap gumiprofil tömítéssel illeszkedik az épülethez.

Az egyes lamellák közötti légzárást különleges anyagú szivacs biztosítja.

ecotor-garazskapu-szeged

EcoTor garázskapu

Az EcoTor szekcionált garázskapu kazettás valamint vízszintes bordás azon belül keskeny és szélesbordás kivitelben választható. Sima felületű paneljeink modern megjelenésükkel növelik a választékot. Esztétikus külső mellé többféle üvegezés, különböző színű és kivitelű fogantyúval és zárszerkezettel is rendelhető. A dekorfóliás aranytölgy, dió, mahagóni, cseresznye alapszínek mellett további 48 dekorfólia közül választva teheti egyedivé garázskapuját. Álmodjon valami merészet mi megvalósítjuk….

ecotor-garazskapu-szeged_2

 

Garázskapu automatizálása

…mert az élet mozgás!

Legyen szó új, vagy már meglévő szekcionált garázskapuról,
billenő kapuról, fél-billenő kapuról, vagy redőnykapuról,
a Somfy mindegyikhez tud meghajtást.

Miért válasszak motoros garázsajtót?

A garázskapumotor felszerelésével Önnek nem kell többé ki- és beszállnia autójába, hogy a garázsba hajtson.

Esik az eső, hull a hó? Egy gombnyomás a kapunyitón és pár másodperc múlva nyílik a garázskapu ajtaja!

Milyen kapumotort válasszak?
A láncos, vagy sínre szerelt (utóbbi csendesebb) garázskapumotor a mennyezetre szerelt. A redőnykapuba csőmotor kerül.

Garázskapu Vezérlésekhez kattintson ide!

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

anni-kft-logo-e1468923970928