Garázskapu meghajtások

MOTOROS GARÁZSKAPUK

Garázskapu automatizálása

…mert az élet mozgás!

LEGYEN SZÓ ÚJ, VAGY MÁR MEGLÉVŐ SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPURÓL,
BILLENŐ KAPURÓL, FÉL-BILLENŐ KAPURÓL, VAGY REDŐNYKAPURÓL,
A SOMFY MINDEGYIKHEZ TUD MEGHAJTÁST.

Miért válasszak motoros garázsajtót?

A garázskapumotor felszerelésével Önnek nem kell többé ki- és beszállnia autójába, hogy a garázsba hajtson.

Esik az eső, hull a hó? Egy gombnyomás a kapunyitón és pár másodperc múlva nyílik a garázskapu ajtaja!

Milyen kapumotort válasszak?

 

Egy motoros garázskapuval korszerűsítheti a garázsát!

motoros garázskapuk

Garázskapukból több típust különböztethetünk meg, hiszen van billenő, szekcionált, fa, vagy műanyag borítású garázskapu. A legalapvetőbb különbség azonban az, hogy léteznek kézi működtetésű és motoros garázskapuk.

Azt gondolhatnánk, hogy ma már mindenhol, magától értetődően motoros garázskapukat használnak, pedig a kézi működtetésűek is divatban vannak még. Miért érdemes egy kézi működtetésű garázskaput automatizáltatni? Ehhez gyűjtöttük csokorba az érveket.

A garázskapu automatizálásának kettős célja van: egyrészt kényelmesebbé teszi a használatát, másrészt pedig gondoskodik a biztonságosabb működtetésről. Mi alapján válasszon valaki garázskapu mozgatót egy már meglévő garázskapuhoz? Valóban többféle szerkezet létezik, nem lehet csak úgy találomra kiválasztani egyet és beszereltetni. Lényeges szempont a garázskapu mérete, illetve a súlya, de azt is figyelembe kell venni, hogy mekkora a lendülete mozgatás közben. Ha a motor ezek alapján megvan, gondoskodni kell áramforrásról is a garázsban, hogy mozgatni lehessen a motoros garázskaput.

A motoros garázskapuk használatával nem kell attól tartania, hogy áramszünet esetén kizárja magát, vagy nem tud elindulni, mert  a korszerű automatikákat már felszerelték a kézi mozgatás lehetőségével is. Ezen kívül rendelkeznek feltolásgátlóval is, hogy a betöréseket megakadályozzák, valamint olyan biztonsági funkciókkal is, ami a baleseteket hivatott megelőzni.

Egy szó,  mint száz, a motoros garázskapukra mindenképpen érdemes kicsit több pénzt áldozni, mert hosszútávon több előnyüket tapasztalhatjuk meg, mint a kézi erővel működő garázskapuknak. Ha felkeltettük az érdeklődését, ne várjon sokáig, keressen fel minket bizalommal és ismerje meg az általunk kínált motoros garázskapukat, illetve meghajtási módokat! Lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon megadott elérhetőségeink valamelyikén, amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, vagy kérdése lenne a meghajtórendszerekkel kapcsolatban!

A tél előtt még válassza ki az igényeinek megfelelő garázskapu meghajtást!

A tél előtt még válassza ki az igényeinek megfelelő garázskapu meghajtást! Az autótulajdonosok számára a téli reggelek és esték igazi kihívást jelentenek, ugyanis ahhoz, hogy ki-, illetve beállhassanak a garázsba, ki kell nyitniuk a kaput, majd azt becsukni, ez pedig az extrém hideg, csapadékos időben nem túl kellemes élményt nyújt. Szerencsére manapság a korszerű technológiának köszönhetően ez sem jelenthet problémát, ugyanis a különböző garázskapu meghajtások lehetővé teszik, hogy a fűtött kocsiból lehessen kinyitni és becsukni a garázskaput.

Kínálatunkban modern és megbízható garázskapu meghajtásokat találhat, így nemcsak jól indulhat a napja, hanem a megbetegedések kockázatát is kizárhatja. Számos olyan esetről lehet hallani, amikor autótolvajok kifigyelik a gépjármű tulajdonosát és kihasználják a helyzetet, a garázskapu meghajtással ellátott nyílászáróval pedig ez nem fordulhat elő, hiszen Ön végig bentmaradhat az utastérben, így még a lopás kockázata sem állhat fenn.

Tegye kényelmesebbé a hétköznapokat, tapasztalja meg Ön is a korszerű garázskapu meghajtások előnyeit! Ha a beszerzés előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

A láncos, vagy sínre szerelt (utóbbi csendesebb) garázskapumotor a mennyezetre szerelt.

A redőnykapuba csőmotor kerül.