Garázskapu meghajtások

MOTOROS GARÁZSKAPUK

Garázskapu automatizálása

…mert az élet mozgás!

LEGYEN SZÓ ÚJ, VAGY MÁR MEGLÉVŐ SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPURÓL,
BILLENŐ KAPURÓL, FÉL-BILLENŐ KAPURÓL, VAGY REDŐNYKAPURÓL,
A SOMFY MINDEGYIKHEZ TUD MEGHAJTÁST.

Miért válasszak motoros garázsajtót?

A garázskapumotor felszerelésével Önnek nem kell többé ki- és beszállnia autójába, hogy a garázsba hajtson.

Esik az eső, hull a hó? Egy gombnyomás a kapunyitón és pár másodperc múlva nyílik a garázskapu ajtaja!

Milyen kapumotort válasszak?

 

A tél előtt még válassza ki az igényeinek megfelelő garázskapu meghajtást!

A tél előtt még válassza ki az igényeinek megfelelő garázskapu meghajtást! Az autótulajdonosok számára a téli reggelek és esték igazi kihívást jelentenek, ugyanis ahhoz, hogy ki-, illetve beállhassanak a garázsba, ki kell nyitniuk a kaput, majd azt becsukni, ez pedig az extrém hideg, csapadékos időben nem túl kellemes élményt nyújt. Szerencsére manapság a korszerű technológiának köszönhetően ez sem jelenthet problémát, ugyanis a különböző garázskapu meghajtások lehetővé teszik, hogy a fűtött kocsiból lehessen kinyitni és becsukni a garázskaput.

Kínálatunkban modern és megbízható garázskapu meghajtásokat találhat, így nemcsak jól indulhat a napja, hanem a megbetegedések kockázatát is kizárhatja. Számos olyan esetről lehet hallani, amikor autótolvajok kifigyelik a gépjármű tulajdonosát és kihasználják a helyzetet, a garázskapu meghajtással ellátott nyílászáróval pedig ez nem fordulhat elő, hiszen Ön végig bentmaradhat az utastérben, így még a lopás kockázata sem állhat fenn.

Tegye kényelmesebbé a hétköznapokat, tapasztalja meg Ön is a korszerű garázskapu meghajtások előnyeit! Ha a beszerzés előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

A láncos, vagy sínre szerelt (utóbbi csendesebb) garázskapumotor a mennyezetre szerelt.

A redőnykapuba csőmotor kerül.