Novoferm Garázskapu

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

Két típus: 1. BILLENŐ GARÁZSKAPUK, 2. SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPUK 

Novoferm billenőkapuk robosztus szerkezetüknek köszönhetően nap mint nap, esőben, szélben, hóban, fagyban teljesítenek szolgálatot.

A gondos megmunkálás eredményeképpen kimagasló felületvédelemmel rendelkeznek: a kapulapok tűzihorganyzott finomlemezből készülnek, és az elektrosztatikus porszórt alapozásnak köszönhetően kettős korrózióvédelemmel vannak ellátva.

A kapukeret, blokktok, vezetősín, emelőkar és minden további alkatrész szintén tűzihorganyzott acélból készül. A kapukeretet adó keresztmerevítéssel ellátott, nagy csavarószilárdságú acélprofilok szintén a kimagasló stabilitást szolgálják.

 

1. BILLENŐ GARÁZSKAPU

 

Kiemelkedő működési biztonság

Minden Novoferm komfort billenő garázskapu stabil, többszörös rugóköteggel rendelkezik, melyek kis erőkifejtéssel, kézzel vagy gombnyomásra mozgathatók. A megoldásnak köszönhetően, ha egy rugó el is törik, a kapu nem tud leszakadni.

billeno-garazskapu-szeged

Komfortos nyitás és zárás

A speciális tervezésű emelőkaros csapágyak a kapu könnyed nyitását és lecsukását teszik lehetővé – kényelmesen kézzel, vagy még kényelmesebben elektromos hajtás segítségével.

Csendes kapuműködés

Annak ellenére, hogy a Novoferm billenőkapuk acélból készülnek, működtetésük könnyű és egyszerű. Az acél blokktokban könnyedén mozgó műanyag vezetőgörgők és sínek szinte hangtalan működést, nyitást és zárást garantálnak.

Kimagasló betörésgátlás

Minden Novoferm komfort billenő garázskapu kitűnő behatolásvédelemmel rendelkezik, melyet egy masszív reteszelésű, kívülről elérhetetlen, a szennyeződéseknek és korróziónak ellenálló zárszerkezet biztosít.

szeged-billeno-garazskapu

Garázskapuhajtás lekapcsoló automatikával

A VivoPort® kapuhajtás gondozásmentes, önlekapcsoló automatikával rendelkezik. Amint a kapu nyitáskor vagy csukódáskor bármilyen akadályba ütközik, azonnal leáll.

 

Színek:

garazskapu-szeged-szinekgarazskapu-szeged-szinek_2

 

Felületek:

szeged-garazskapuk

 

2. SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPUK

 

Kettős falú szigetelés

Az egyes szekciók kizárólag kettős falú szendvicsszerkezettel készülnek, melyek hőszigetelő PUR habbal vannak kitöltve. A szimpla falú kapukkal szemben így biztosítható a felület nagyobb stabilitása, a kapu csendes futása, valamint a jobb hang- és hőszigetelés. A szekciók közötti rugalmas gumitömítések még hidegben is lágyak maradnak és jól zárnak, megakadályozva a hőveszteséget és a por bejutását.

Gumitömítések a kapukeretenszekcionalt-garazskapu

A kapukeret extra széles gumitömítései gondoskodnak a még nagyobb hőszigetelésről és megakadályozzák a külső környezeti szennyeződések bejutását.

Fagyálló padlótömítés

A kapu alsó szélén egy gumiprofil gondoskodik a víz és szennyeződések elleni védelemről, továbbá kiegyenlíti a kapu kisebb egyenetlenségeit és megelőzi a károsodásokat és sérüléseket. A padlótömítés EPDM anyagból készül, melyet különösen nagy rugalmasság, az időjárással szembeni ellenállóképesség és hosszú élettartam jellemez.

Tokszerkezet

A NOVOFERM szekcionált kapuk kerete nemesacélból készült, az időjárással szemben különösen ellenálló alsó lezáróprofillal rendelkezik. A víz és a felgyülemlett csapadék akadálytalanul lefolyik róla, a rozsdának tartósan ellenáll. A lábazat extrém hidegben sem válik rideggé, és tiszta, esztétikus lezárást biztosít.

Ujjbecsípődés elleni védelem kívül-belülgarazskapu-arak

A szekciók és pántok speciális kialakítása eleve kizárja, hogy bármi becsípődjön a kapulap elemei közé.

Benyúlás elleni védelem, belső kötélvezetés

A szögvas acélkeretnek köszönhetően szinte lehetetlen, hogy a keret és a kapulap közé benyúljanak. A belül vezetett drótkötél minimálisra csökkenti a sérülésveszélyt, és maximális működési biztonságot nyújt.

Hajtás önellenőrző lekapcsolási automatikával

Az önellenőrző lekapcsolási automatika azonnal leállítja és kinyitja a kaput, amint valamilyen akadályba ütközik. Az elektronikus feltolás biztosítás az optimális betörés elleni védelemről gondoskodik.

Háromszoros húzórugós kötegek ISO20 típusnál

Az ISO 20 típusú kapuk háromszoros húzórugós kötegekkel és kettős acél drótkötéllel vannak felszerelve. A kapu így akkor sem tud lezuhanni, ha eltörik egy rugó.

Torziós rugós tengely ISO45 típusnál

Az ISO45 típusú nehéz kapuk stabil, torziós rugós tengellyel vannak felszerelve, karbantartást nem igénylő rugótörés biztosítóval, így a kapu rugótörés esetén is biztonságos pozícióban marad és könnyen feltolható.

Benyúlás ellen védett vezetőgörgők és rugóházgarazskapu-arak-szeged

A húzórugók a kapuvezető sín felett védetten, egy rugócsatornában helyezkednek el, kizárva az oldalirányú benyúlás lehetőségét. A drótkötelek a szintén benyúlás ellen védett vezetőgörgőkön futnak egy U alakú görgőházban.

Színek:

szeged-garazskapuk_szinek_3

szeged-garazskapuk_szinek_4

garazskapu-szeged-szinek_2

További színek csak ISO 45:

szeged-garazskapuk_szinek6

 

Felületek:

szeged-garazskapuk_szinek7

Kapumintázatok:

szeged-garazskapuk_szinek8

szeged-garazskapuk_szinek9

Fa Kapuk Csak ISO 45 Típusnál:

szeged-garazskapuk_szinek10

TÍPUSOKRÓL RÉSZLETESEN az alábbi linkekre kattintva olvashat:

ISO 20 SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU TÍPUS

ISO 45 SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU TÍPUS

GARÁZSKAPU VEZÉRLÉSEKHEZ KATTINTSON IDE!

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

anni-kft-logo-e1468923970928