GARÁZSKAPUK

A garázs otthonunk második bejárata

A garázs nem csak az autó tárolására szolgál,
hiszen tárolóként, vagy szerelőműhelyként is használjuk.
Alakítsa ki garázsát a saját igényei szerint testre szabott megoldásokkal,
úgymint kapunyitó motor, távirányítós garázskapu és egyéb intelligens otthon rendszerek.

A garázs otthonunk második bejárata Jó tudni
Jó tudni

A megfelelő garázskapu kiválasztása fontos, mivel hosszútávú befektetés:
a szigetelt garázskapu betörés elleni védelemmel ellátott, akadályérzékelővel,
lámpával (jelzőfénnyel), fotocellákkal  felszerelt.

Figyeljen oda, hogy ne utcára nyíló garázskaput válasszon!

Válassza a környezethez leginkább illő garázskapu kivitelt

Az garázsajtó típusának kiválasztásánál vegye figyelembe a helyigényt.

Szekcionált garázsajtó

  • Függőlegesen nyíló helytakarékos kivitel
  • A motor a mennyezet alatt helyezkedik el
  • 100%-ban nyitható, nagyobb áthajtószélesség
  • Személybejáró ajtó integrálható a garázskapuba a kerékpárral, babakocsival, vagy gyalogosan történő átjáráshoz
Redőnyös garázsajtó

Redőnyös garázsajtó

  • Kiváló választás garázskapuhoz
  • Kívülről a motor nem látható
  • Nincs részleges nyitás, vagy kapuba épített személybejáró
Szárnyas garázsajtó

Szárnyas garázsajtó

  • A teljes teret kihasználhatja

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

anni-kft-logo-e1468923970928

Hogyan válassza ki az ideális garázskaput?

Egy garázskapu számos funkciót ellát, például megvédi a gépjárműveket az időjárás viszontagságaitól és az illetéktelen betolakodóktól, ezen kívül pedig megfelelő védelmet biztosít a helyiségben tárolt szerszámok, kerti gépek és más értéktárgyak számára. Mivel ennyire sokoldalú, a megvásárlása során számos tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy az ideális termék kerüljön kiválasztásra.

A garázskapukból több típus áll a vásárlók rendelkezésére. A kereskedések főként a működésük alapján kategorizálják őket, így megkülönböztetnek billenő, vagy szekcionált garázskapukat. Ezek felfelé nyílnak, így az ajtószárnyaknak nincs szükségük helyre, ennek köszönhetően akár közvetlenül a garázs elé is lehet állni az autóval. A szekcionált garázskapu szigetelt változatban is elérhető. Ezzel szemben a billenő garázskapuk a legolcsóbb konstrukcióknak számítanak, és a kinyitásukhoz több helyre van szükség.

A garázskapu típusán kívül a vásárláskor számít a termék dizájnja, szigetelése és nem utolsó sorban a tartóssága. Ha mindezen tényezőket figyelembe veszi, csakis a tökéletes garázskapu mellett dönthet!

A termék megvásárlásáért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!Hogyan válassza ki az ideális garázskaput?

Kérjen ajánlatot garázskapu árakra!

Minden autónak jár egy garázs, ahol megpihenhet, védelmet kaphat az időjárás viszontagságaitól, és ahol biztonságban lehet, ha éppen nincs használatban. A garázs sokféle lehet, nem csak méret, de a választott garázskapu szempontjából is.

A garázskapu minőségét sokszor meghatározza a garázskapu ára, és fordítva is, a garázskapu ára sejteti, hogy milyen színvonalú a termék. Felfelé nyílik, befelé lehet dönteni, redőnyös, vagy oldalra nyitható? Van-e hozzá biztonsági zár, képes-e hőszigetelni, mennyire tud ellenállni az illetéktelen behatolóknak? Ezek a szempontok mind felmerülnek akkor, ha éppen a garázskapu választása van soron.

Keressen meg minket bizalommal és ismerje meg minőségi termékeinket a garázskapuk területéről! A Novoferm és Ecotor márkák kiváló termékei közül válogathat, és felszerelheti garázsát a legkorszerűbb kapukkal!

A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és azonnal egyedi ajánlatot kérhet a garázskapu áráról!

Kérjen ajánlatot garázskapu árakra!Miért bizonyul előnyös választásnak a szekcionált garázskapu?

Ha az emberek garázskaput szeretnének vásárolni, igencsak gazdag kínálatból válogathatnak, azonban természetes, hogy a legkedvezőbb és a legtöbb előnyt tartogató terméket keresik. Szerencsére nem kell sokáig kutatni, ugyanis a legtöbb szakértő egyöntetű véleménye az, hogy a szekcionált garázskapuk azok, amelyek a legjobb választásnak bizonyulnak.

A szekcionált garázskapuk egyik legnagyobb előnye, hogy hőszigeteltek, ennek köszönhetően jelentős összeget megspórolhat a garázs fűtésén, vagy hűtésén, ha a helyiséget nemcsak a gépjármű biztonságos tárolására, hanem szabadidős térként, műhelyként, vagy akár növények teleltetésére is használja. A hőszigeteltségük mellett a szekcionált garázskapuk működésüket tekintve is kedvezőek, ugyanis nem előre, hanem függőlegesen felfelé nyílnak, így nincs szükség arra, hogy helyet hagyjon az ajtó előtt, vagyis állhat közvetlenül a garázskapu elé a kocsival, ezáltal pedig jelentős helyet megspórolhat a helyiségben.

Tapasztalja meg Ön is a szekcionált garázskapuk előnyeit! Megvásárlásukhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!Miért bizonyul előnyös választásnak a szekcionált garázskapu?

Szekcionált garázskapukkal egyszerűbbek a mindennapok!

A garázskapuk világában a lehetőségek ma már sokkal megnyerőbbek, mint korábban voltak. Ez mit jelent? A megfelelő garázskapu használatával minden lényeges szempontnak eleget tevő garázsajtót használhatunk nap, mint nap.  Miért érdemes szekcionált garázskapukat szereltetni a garázsra?

A szekcionált garázskapukban minden megvan, amire csak szüksége lehet az autó- és garázstulajdonosnak ahhoz, hogy a hétköznapokban ne kelljen felesleges nehézségekkel szembenéznie. A szekcionált garázskapuk anyaga és szerkezete pontosan úgy van megtervezve, hogy a garázskapu működtetése és használata biztonságos, valamint praktikus is legyen: nem csípi oda az ujjakat, nem nem ütődik neki semminek, nem zuhan rá senkire, és még a betörőknek sem könnyíti meg a dolgát.

A szekcionált garázskapuk anélkül teszik a dolgukat, hogy közben megnehezítenék a tulajdonosokét. Felesleges rizikó nélkül, megbízhatóan működnek, eközben pedig még a ház esztétikai értékét is növelik, nem beszélve az eladási áráról.

Amennyiben úgy érzi, megéri a szekcionált garázskapukat beépíteni a garázsába és a mindennapjaiba, keressen meg minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb tájékoztatást!Szekcionált garázskapukkal egyszerűbbek a mindennapok!

A távoli kerti kapu vezérlés előnyei

Modern világunk egyik legfőbb vívmányai az okos eszközök. A fejlődés eleinte csak a telefonokkal kezdődött, azonban napjainkra már szinte minden lehet okos, akár az egész otthonunk is. Annak, aki nem ásta magát bele mélyebben ezekbe a technológiai újításokba, az okosotthon elnevezés csak felesleges túlzásnak tűnhet, amire semmi szükség, azonban ez messze nem így van. Az alábbiakban az okosotthonok egyik fontos részét mutatjuk be, mégpedig a kerti kapu vezérléseket.

A kerti kapu vezérlések óriási előnye, hogy távolról irányíthatjuk őket. Ezt persze legtöbbször úgy használjuk ki, hogy nem szükséges kiszállni az autóból ahhoz, hogy beparkoljunk, de az előnyök itt még korántsem érnek véget. A kerti kapu vezérlések ugyanis lehetővé teszik azt is, hogy teljesen más helyszínről a mobiltelefonunkon keresztül ellenőrizzük, hogy zárva van-e a kapu, vagy akár ki is nyithatjuk azt például a postásnak. Használatukkal otthonunk sokkal biztonságosabbá és kényelmesebbé válik.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne többet tudni a legmodernebb kerti kapu vezérlésekről, kollégáink várják hívását!

A távoli kerti kapu vezérlés előnyei